ECSET

Hírek, hírlevél

Minden egységhez lehetséges híreket hozzáadni az egység oldalának "Hírek" fülén. Hírek hozzáadásához szerkesztési jog szükséges az adott egységhez, vagy valamely olyan egységhez amelyhez az adott egység közvetve tartozik, például akinek a kerülethez van szerkesztési jogosultsága, a kerülethez tartozó vezetőképzésekhez is adhat hozzá híreket.

A hírek nyilvánosak minden ECSET felhasználó számára, de alapból csak az adott felhasználó számára releváns egységek hírei jelennek meg számára, tehát ezek kerülnek kiküldésre a hírlevélben, és ezek jelennek meg az összesített Hírek oldalon.

Releváns egységnek számítanak

  • a szervezeti szintek, amelyekhez a tag tartozik (saját őrse, raja, csapata, körzete, kerülete, szövetsége). Ezen közvetlen szervezeti egységek híreit nem lehet kikapcsolni.
  • ezeken túlmenően, ha érdekli olyan egység híre is, amelynek nem tagja, az adott egység oldalán a "Feliratkozás" gombra kattintva ezen egység híreit is megkapja a tag.
  • relevánsak továbbá a fenti egységekhez tartozó "További egységek" (ezek lehetnek vezetőképzések, testületek, szakágak, rendezvények, lelki közösségek, technikai csoportok) hírei. Ha ezek valamelyikének híreit nem szeretné a tag megkapni, leiratkozhat az adott egységről az egység oldalán a "Leiratkozás" gombra kattintva.

A hírek elérése

  • az ECSET honlapon az adott egység oldalán a "Hírek" fül alatt az adott egység és a hozzá kapcsolódó "További egységek" hírei szerepelnek
  • az ECSET Hírek oldalán összesítve jelennek meg a tag számára releváns egységek hírei
  • Heti hírlevél: szerda éjfélkor emailben kiküldésre kerül az ECSET felhasználói számára (tehát azon tagoknak akik már legalább egyszer bejelentkeztek az ECSET-be). Le lehet iratkozni róla.
  • Napi hírlevél: minden nap éjfélkor kerül kiküldésre azok számára, akik feliratkoznak rá.
  • Országos hírlevél: az MCSSZ és a hozzá kapcsolódó további egységek hírei szintén hetente kiküldésre kerülnek a hirlevel-l levelezőlistára, ez azok számára lehet érdekes akiknek nincs hozzáférésük az ECSET-hez (pl. SZMCS tagok). Az országos hírlevelek számozva vannak, archívumuk elérhető a rendszerben.

Beállítások

A hírlevelek küldése és a fel- és leiratkozások egyben a beállítások között kezelhetőek.